1000 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde Ücretsiz
Kargo
 
 
Yılbaşı için Her Şey

 29 Eylül 2021

 

 Parıltı Dolu Hisler

 

Bir çoğumuz için yılın gerçekten en güzel zamanı! Yılbaşı demek, ışıltı, rahatlık, mutluluk ve sıcacık, samimi anlar demek. Her sene tertemiz dilekler, yeni başlangıç kararları, sevdiklerinize sımsıkı sarılma mutluluğu, biraz nostalji biraz umut dolu o büyülü akşamın yeri kalbimizde ayrı.
Yeni yıla girerken biriktireceğiniz anılarda bir payımız, bir parçamız olsun çok isteriz. Yılbaşına özel hazırladığımız koleksiyonumuz ilk kez bu kadar eksiksiz ve birbirini tamamlayan parçalardan oluşuyor.
Çoğunlukla zaman geçirdiğiniz, sizi rahatlatan oturma alanları için birkaç öneride bulunup, sonra da masa süslemeleri için fikirlerimizi belirteceğiz. Sonrasında #mutlulukdolupaketler için seçimlerinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Önceliğimiz, her zaman sizsiniz ve yaşayacağınız #mutlulukdoluanlar ❤

 

Ful Keyif!

 

Oturma alanından başlayalım. Koltuklarda throw bulunması şart! Sizi ve sevdiklerinizi sarıp sarmalayacak yumuşacık bir koltuk şalı, battaniye ya da throw olmazsa olmaz. Kırmızı, yılın bu zamanı için en uygun renk olacaktır fakat evinizin dekorasyonuna ve koltuğunuza göre tabi ki farklı tonlar da seçebilirsiniz.

 

 

 

İçecek ve yiyecekleri servis etmek için yılbaşı temalı tepsiler yüzünüzü her zaman gülümsetecek parçalardan. Daha rahat kullanım için akrilik tercih edebilirsiniz. Hem zaten koltukta keyif yaparken, yanınızda, kadehleri, bardak ya da tabakları koyacağınız sert zemin mutlaka lazım oluyor 😊 
 
Sırtınızı yaslayacak ve tüm ambiyansı değiştirecek kırlentlerin desenlerine istediğiniz gibi karar verebilirsiniz. Kar tanesi, geyik, ekose seçeneklerinin biz hepsini bir arada, karışık bir şekilde kullanmayı da çok seviyoruz.
 
Tüm bunlar tamamlandıktan sonra ise ellerinizi ve içinizi ısıtacak “mug” seçimi geliyor. Sıcak çikolata, kahve ya da çay içerken kullanacağınız birçok kupa modeli bulunuyor. Mesela Pip Studio’nun, kırmızı ve pembeden oluşan Love Bird serisine mutlaka göz atmalısınız. Daha çok, kırmızı, yeşil ve beyaz, yani daha geleneksel renkler arıyorsanız Fern&Co tasarımları sizi bekliyor. Hediyelik için de düşünebileceğiniz bu gruplar, bir bakıyorsunuz anında evinizin vazgeçilmezi haline geliyor.

 

 

 

 En Güzel Günler Henüz Yaşanmamış Olanlar

 

 

Masaya oturma anı ise bizce en anlamlı, çok kıymetli. Kadehlerin kalkacağı, geçen yılın “en”lerinin ve “ilk”lerinin konuşulacağı, yeni hedeflerin belirleneceği, “12’ye ne kadar kaldı?” sorusunun ve saat kontrollerinin eksik olmayacağı, rengarenk, dopdolu o sofralar biraz da masal gibi.
 
Önce yılbaşı desenli masa örtünüzü ya da masa bandınızı seçmekte fayda var. Uygun yemek takımları için Z&M Decor’un kozalaklı ve ekoseli grubu çok şık, yine Fern&Co’nun tasarımlarının tamamı masa tekstili renklerimize uygun oluyor. Amerikan servisleri ve peçetelerimize gelince ise, onlara aşık olmamak mümkün değil çünkü yılbaşı desenimizi nakış olarak çalışarak bambaşka bir hava yarattık. Tabi gösterişli bir masanın en kritik noktalarından biri çatal & bıçak takımları. Seçeceğiniz tabak grubuna göre bir renk tercih edip, çok keyifli kombinler elde edebilirsiniz.
 
Belirtmeden geçmek olmaz. Ekstra pratik masalara ihtiyaç duyuyorsanız, yılbaşı temalı tek kullanımlık kağıt amerikan servisi kullanmak çok mantıklı. Kullan-at olduğu için gözünüzde farklı canlanabilir fakat biz en yüksek kalite, tok bir kağıt kullandığımız için, sonuçta çok parlak renklere sahip ve yerleştirildiğinde sağlam duran amerikan servisleri elde ettik.
 
Ana parçalar tamamlandıktan sonra detaylara geçebiliriz. Buz kovası, karaf, sürahi, mum ve mumluklar kutlamaların vazgeçilmezleri. Hep söylüyoruz, farklı olmanın sırrı detaylarda gizli. Şıkır şıkır kadehler, canlılık veren peçetelikler, nakışlı bardak altlıkları, vazolar dekorunuzu zenginleştirecek konseptler.

 

 

 

 İyi Seneler!

 

Aralık ayı bitmeden, evinizin ışıl ışıl halinin tadını çıkaracağınız, içinize sinecek sunumlar hazırlayacağınız, kalbiniz sıcacık, içiniz ferah hissedeceğiniz bir süreç diliyoruz. Unutmamak gerekiyor ki, hayat her fırsatta kutlamaya değer. Sağlığımız yerinde, nefes alabiliyoruz, sevdiklerimizin elini tutabiliyoruz, her şeye bedel.